Kennisblog

Deel dit bericht

facebook share

Grootschalig onderhoud WebstijlCMS

Grootschalig onderhoud WebstijlCMS

Geachte klant,

Om uw Webstijl website in goede conditie te houden hebben wij voor 18 juni a.s. groot onderhoud gepland. Wij voeren dit ’s avonds uit tussen 22:00 en 23:30. Uw website is mogelijk 10 tot 30 minuten niet/beperkt bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Na deze update kunnen wij de kwaliteit die u van ons verwacht waarborgen voor nu en in de toekomst. Deze onderhoudsbeurten zijn vereist om aan de hedendaagse technische ontwikkelingen te blijven voldoen.

Heeft u vragen omtrent dit onderhoud, neem gerust contact met ons op.

Technische toelichting

Als opvolging van de recente WebstijlCMS update van de PHP versie (5 > 7.2), en het doorvoeren van SSL certificaten (HTTPS) over al onze systemen en websites gaan wij over tot het installeren van HTTP/2 ter vervanging van HTTP/1.1. HTTP/1.1. stamt af uit 1997 en is in grote lijnen gedateerd. Daarnaast sluit het niet meer aan op de manier hoe wij nu van het web gebruik maken. Hierdoor is met HTTP/2 een opvolger uitgebracht.

HTTP/2 is sneller in het opvragen van requests bij het inladen van een website. Plaatjes, scripts, elementen, custom codes, frames, etc. kunnen sneller worden aangeroepen in minder tijd. Binnen HTTP/2 is het ook mogelijk headers te comprimeren, waar HTTP/1.1. helaas achter bleef. Daarnaast zitten er veel kleine optimalisaties en fixes in, waarmee uw website weer vooruit kan.

Meer weten over HTTP2? Lees medium.com voor diepgaande informatie over dit onderwerp.

facebook share

Lees verder op Forwardmarketing.nl

Webstijl is nu Forward Marketing

Meer lezen over SEO, SEA, Social Media, conversie, leads en webdesign?

Bekijk forwardmarketing.nl

Left Menu Icon