Branding uitbesteden aan de experts van Webstijl

Branding. De persoonlijkheid van uw bedrijf. Het draait allemaal om de perceptie die de klant heeft van uw merk: de klantervaring. Het doel van branding is niet om de klant direct aan te zetten tot het afnemen van een product of dienst. Het doel is uw merk onderscheiden van andere merken, zodat (potentiële) klanten uw merk kennen en onthouden. U koppelt uw gewenste imago aan uw bedrijf. Het is dus eigenlijk het positioneren van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Wie bent u als bedrijf? Wat vindt u als bedrijf belangrijk? En wat maakt uw bedrijf uniek? Dit zijn geen makkelijke vragen. Daarom helpt Webstijl u bij het beantwoorden en het realiseren van uw branding. U kunt uw branding ook volledig uitbesteden bij ons.Wat is branding?

Uw bedrijfsnaam, logo, huisstijl, tone of voice, waarden en normen, content, beeldmateriaal en ga zo maar door. Branding omvat eigenlijk alles wat uw klanten van u zien en horen. Met uw branding haalt u klanten binnen, u betrekt ze bij uw bedrijf. In feite zegt u: “Dit ben ik en dit vind ik belangrijk. Spreekt dit u aan en voelt u zich hierdoor betrokken bij mijn merk? Neem dan mijn producten en/of diensten af.”

Maar het gaat verder dan alleen het afnemen van producten en diensten. Hoe mooi is het als uw klanten uw ambassadeur worden? Als zij anderen vertellen over uw geweldige merk? Dat is hetgeen dat Webstijl samen met u wil bereiken.

Branding blijft een beetje een abstract begrip. Het schoolvoorbeeld over Blue Band en Becel helpt een hoop verduidelijken. Deze zuivelmerken bieden allemaal hetzelfde product aan: boter. Maar de manier waarop ze deze boter in de markt zetten, is compleet verschillend. Blue Band richt zich op het gezin en Becel focust zich op gezondheid.

 

Branding Becel Blue Band Branding

 

Maak een afspraak

De juiste doelgroep

Het is belangrijk dat u uw communicatie op de juiste doelgroep richt. Het gaat erom dat uw doelgroep uw bedrijfswaarden met u deelt. Het gaat er niet om dat u iedereen overtuigt dat uw bedrijf de beste is. Het gaat erom dat u de mensen die al dicht bij uw waarden staan, betrekt bij uw bedrijf. Zij moeten u gaan zien als een vriend, iemand die zij vertrouwen. Webstijl helpt u bij het zoeken naar deze doelgroep. Geeft u het liever compleet uit handen? U kunt ook uw branding uitbesteden bij Webstijl.

Zodra we uw branding scherp hebben weten we welk verhaal we namens uw bedrijf gaan vertellen. Het is dan zaak om uw klanten te laten converteren. Dit doen we door middel van marketing: zoekmachine optimalisatie (SEO), marketing automation, display campagnes, social media en ga zo maar door. We zoeken de voor u meest geschikte kanalen en trekken de branding door in uw marketinguitingen. Overal vertellen we hetzelfde verhaal, aangepast op het ingezette medium en uw doelgroep.

Waarom branding uitbesteden?

Branding is een complex proces. Dit komt doordat branding veel omvat en een voor velen een ongrijpbaar begrip is. Bij Webstijl hebben wij de expertise in huis om u te ondersteunen bij het branden van uw merk. Onze marketingspecialisten weten precies welke stappen zij moeten nemen. U kunt uw branding ook uitbesteden aan onze experts. U geeft enkel input tijdens over uw bedrijf en waar u voor staat. Dit weet u immers het beste. Webstijl zorgt dan voor een branding en trekt deze door in uw gehele online marketingstrategie.

 

Vraag een brochure aan

Webstijl concept in 45 seconden

Meer online aanvragen =
meer bezoekers + meer conversie + actieve campagne

Genereer traffic

Meer bezoekers

2035 websites
20478+ leads gegenereerd
11 jaar | 23 medewerkers
6800 Google posities

Bezoekers worden klanten

Meer conversie

Continue marketing

Actieve campagne

Meer leads met Full Service Flex

Alle componenten voor meer leads zitten standaard in ons Full Service Flex concept, maar als de omstandigheden daarom vragen zijn ze ook los af te nemen. Wij helpen uw bedrijf groeien Wij bezorgen u meer website-aanvragen met ons online-marketing totaalconcept!

Uw groeikansen analyseren Over FSFL

Wat is uw uitdaging?

Wissel eens van gedachten met onze online marketeer Willem

Vraag een gratis brainstorm van 10 minuten aan:


U stelt vragen Wij bedenken mogelijkheden Zonder verplichtingen

  • We nemen contact op, om de brainstorm te plannen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zonder verplichtingen, gratis
Left Menu Icon