Doel(groep)gericht adverteren? Webstijl helpt met Search Engine Advertising (SEA)

Wilt u bovenaan staan in Google? En enkel gericht op een converterende doelgroep adverteren? Dan wilt u wellicht uw SEA uitbesteden. Webstijl helpt u met het opzetten en draaien van SEA-campagnes. Bij ons kunt u uw SEA uitbesteden. Met Google Ads verzekert u een eersterangspositie voor uw bedrijf in Google Zoeken, creëert u naamsbekendheid met displaycampagnes, verkoopt u uw producten via Google Shopping en bent u zichtbaar op platformen zoals Google Maps. Ons team SEA-experts helpt uw bedrijf graag aan een toppositie in Google! Lees hier over de voordelen van Search Engine Advertising en het uitbesteden ervan.Waarom SEA?

Google Ads (voorheen Google Adwords) is het advertentieprogramma van Google. Bedrijven kunnen hier advertenties plaatsen en campagnes draaien, om zo de doelgroep te bereiken en te laten converteren. Google geeft de advertenties boven de organische (gratis) zoekresultaten weer. Doordat de advertenties steeds meer op de organische zoekresultaten (gaan) lijken, groeide het aantal mensen dat op Google Ads advertenties klikt de afgelopen jaren aanzienlijk.

SEA is erg veelzijdig. Zo kan Google uw advertenties weergeven in Google Zoeken, op populaire websites, in Google Shopping, in Google Maps en ga zo maar door. Daarnaast kunt u SEA inzetten voor verschillende doeleinden, denk aan het genereren van:

  • Naamsbekendheid
  • Leads
  • Conversies

Het grote voordeel van online adverteren, is dat het gelijk meetbaar is. Als beheerder zie je direct hoe vaak de advertentie getoond en aangeklikt wordt, evenals hoe vaak het tot een conversie of verkoop leidt. Dit heeft als grote voordeel dat het gelijk inzichtelijk is hoeveel elke uitgegeven Euro vervolgens weer oplevert. Door continu bij te sturen en te optimaliseren, is SEA al vaak heel effectief en efficiënt gebleken. SEA uitbesteden heeft als voordeel dat een ervaren marketeer er bovenop zit, wat in de regel meer conversies tegen een lagere prijs oplevert.

 

Maak een afspraak

SEA uitbesteden

Webstijl heeft een team met SEA-expert voor u klaarstaan. Zij helpen u de advertentiedoelgroep scherp te krijgen, onderzoeken de voor u interessante zoekwoorden en ontwerpen de advertenties. Zij monitoren de campagne nauwkeurig en sturen deze bij, zodat bezoekers zoveel mogelijk converteren.

De juiste doelgroep kiezen, de juiste zoekwoorden instellen en een relevante tekst schrijven is van groot belang wanneer u adverteert via Goolge Ads. Google scoort u namelijk op de relevantie van uw advertentie (kwaliteitsscore) en bepaalt aan de hand hiervan op welke positie uw advertentie komt en hoeveel u per klik betaalt. Daarnaast is het monitoren en bijsturen van de campagne bepalend voor het aantal conversies dat u behaalt.

Dit alles vergt de nodige expertise en tijd. Door SEA uit te besteden aan een team vol SEA-experts heeft u hier geen omkijken meer naar, terwijl uw bedrijf een toppositie aanneemt in Google Zoeken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 

Vraag een brochure aan

leads2

Webstijl concept in 45 seconden

Meer online aanvragen =
meer bezoekers + meer conversie + actieve campagne

Genereer traffic

Meer bezoekers

2035 websites
20478+ leads gegenereerd
11 jaar | 23 medewerkers
6800 Google posities

Bezoekers worden klanten

Meer conversie

Continue marketing

Actieve campagne

Meer leads met Full Service Flex

Alle componenten voor meer leads zitten standaard in ons Full Service Flex concept, maar als de omstandigheden daarom vragen zijn ze ook los af te nemen. Wij helpen uw bedrijf groeien Wij bezorgen u meer website-aanvragen met ons online-marketing totaalconcept!

Uw groeikansen analyseren Over FSFL

Wat is uw uitdaging?

Wissel eens van gedachten met onze online marketeer Willem

Vraag een gratis brainstorm van 10 minuten aan:


U stelt vragen Wij bedenken mogelijkheden Zonder verplichtingen

  • We nemen contact op, om de brainstorm te plannen
Zonder verplichtingen, gratis
Left Menu Icon