Werken bij Webstijl

Werken bij Webstijl is niet zomaar iets. Het betekent toetreden tot een hecht team. Allemaal gedreven, enthousiaste mensen die goed bezig zijn met hun vak en mee willen bouwen aan een merk. Mensen die de online marketing wereld op z’n kop zetten, zeg maar.

Webstijl

Algemeen / verkoop

T: 0172 – 23 66 55
E: info@webstijl.nl

 

Afdeling service

T: 0172 – 23 66 51
E: service@webstijl.nl

 

Afdeling administratie

T: 0172 – 23 66 55
E: administratie@webstijl.nl

 

Afdeling webdesign

T: 0172 – 23 66 56
E: webdesign@webstijl.nl

 

Afdeling SEO

T: 0172 – 23 66 53
E: seo@webstijl.nl

hexagon-side-links-01

Webstijl helpt uw bedrijf groeien en bezorgen u meer website-aanvragen.

Online leads genereren in één totaalconcept dat is Full Service Flex Lease.

Bekijk het concept

Vacature overzicht

Online Marketeer gezocht voor jong, succesvol online bedrijf

Fulltime of parttime | Start per direct

Kom je uit de wereld van de marketing/communicatie en wil jij een stap verder in online marketing? En dat bij een ondernemend en gedreven online marketingbureau met een uniek concept én vol met jonge enthousiaste medewerkers? Dan is een baan als Online Marketeer bij Webstijl een goede stap in jouw carrière! Met jouw eigen klanten onder je hoede en veel ruimte voor creativiteit, is geen dag hetzelfde.

Lees meer


Traineeship/junior medewerker online marketing bij Webstijl

Fulltime of parttime | Start per direct

Wil jij ervaring opdoen in een groeiend bedrijf en ben je op zoek naar een baan met uitdaging? Dan is onze Online Marketing Traineeship wat voor jou. Tijdens je traineeship leer je alles over zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachineoptimalisatie, website copywriting, online advertising (SEA, social-advertising, Bing advertising, enz..), conversieoptimalisatie en het werken met Google Analytics. Bij Webstijl ben je verzekerd van goede begeleiding en krijg je de kans om zelf mee te werken aan grote projecten en hier ervaring in op te doen.

Lees meer


Traineeship accountmanagement – Online Marketing Consultant

Fulltime | Per direct

Ben jij op zoek naar een traineeship in Sales & Management? Zie je altijd kansen? Heb je een gigantische nieuwsgierige drive? Wil je een succesvolle basis en een snelle start binnen sales en sales management? Wil je onderdeel zijn van een ambitieus team die oplossingen zien bij elke uitdaging? Ben jij secuur en enthousiast en wil je elke dag het beste uit je zelf halen? Dan hebben wij de perfecte traineeship voor jou beschikbaar.

Lees meer


Meeloopstage: Marketing Automation Urgent!

Fulltime | Per 1 september 2018

Ben je op zoek naar een uitdagende marketing stage, waar je ideeën gehoord worden en in de praktijk worden uitgevoerd? Zie je communicatie als een flow van triggerpoints? Wil je onderdeel zijn van een ambitieus team dat oplossingen ziet bij elke uitdaging? Ben je secuur en enthousiast en wil je elke dag het beste uit je zelf halen? Dan hebben wij de vacature beschikbaar die bij jou past. Kom stage lopen bij Webstijl!

Lees meer


Meeloopstage: Online marketing copywriting

Fulltime | Per 1 september 2018

Wil jij ervaring opdoen in een groeiend bedrijf en ben je op zoek naar een stage met uitdagingen? Dan is onze Online Marketing copywriting stage wat voor jou. Tijdens je stage leer je over zoekmachine vriendelijk schrijven (SEO), zoekmachine optimalisatie, website copywriting en Google Analytics. Bij Webstijl ben je verzekerd van goede begeleiding en krijg je de kans om ook daadwerkelijk zelf mee te denken over de verschillende projecten. Wij staan altijd open voor jouw ideeën en bieden je genoeg uitdaging.

Lees meer


Meeloopstage: Webdesign en/of webmastering Populair!

Fulltime | Per 1 september 2018

Wil jij ervaring opdoen in een groeiend bedrijf en ben je op zoek naar een stage met uitdagingen? Dan is onze webdesign/webmastering stage iets voor jou. Bij ons ben je verzekerd van goede begeleiding en krijg je de kans om mee te denken over projecten en concepten voor onze klanten. Wij staan altijd open voor jouw ideeën.

Lees meer


Meeloopstage: Webdesign en conversie optimalisatie

Fulltime | Per 1 september 2018

Ben jij de persoon die alles leest over webdesign en conversieoptimalisatie in het bijzonder en wil je dit in de praktijk toepassen? Bij onze organisatie is er vanaf september 2018 een meeloopstage beschikbaar gericht op het continu verbeteren van de conversies op één van onze 1700 klantwebsites. Wil jij ervaring opdoen in een groeiend bedrijf en ben je op zoek naar een stage met uitdagingen?

Lees meer


Meeloopstage: Sales – Online Marketing Consultant

Fulltime | Per 1 september 2018

Ben je op zoek naar een uitdagende sales stage? Zie je altijd kansen? Heb je een gigantische nieuwsgierige drive? Heb je behoefte aan succes? Wil je onderdeel zijn van een ambitieus team dat oplossingen ziet bij elke uitdaging? Ben je secuur en enthousiast en wil je elke dag het beste uit je zelf halen? Onze afdeling sales heeft jouw plek beschikbaar. Solliciteer snel bij Webstijl!

Lees meer

Webstijl totaal concept

Webstijl concept in 45 seconden

Online leads en sales

Alles onder één dak met de focus op meer leads en online aanvragen.

Proactief

Wij maken samen met u een online-marketingplan voor de komende 12 maanden.

Uw eigen online-marketing afdeling

U beschikt over een eigen online-marketingafdeling voor de kosten van ¼ FTE.

Optimale flexibiliteit

Switch tussen de in te zetten traffic-kanalen. SEO, SEA, social-advertising, bannering, enz….

 

Online leadgeneratie in één totaalconcept

Bekijk concept

Meer cases van klanten

Bekijk meer werk van Webstijl

Meer cases