Linkedin uitbesteden

LinkedIn is hét zakelijke sociale netwerk. Het is dé plek voor werkend Nederland: werkzoekenden, werknemers, werkgevers, recruiters en allerlei soorten bedrijven en organisaties gebruiken het netwerk. De gemeenschappelijke deler? Het is werk gerelateerd. Ideaal voor business to business bedrijven, werving en selectiebureaus maar ook voor het benaderen van specifieke consumenten doelgroepen. Webstijl helpt u graag met het optimaal benutten van LinkedIn als marketing kanaal voor uw bedrijf. Laat uw LinkedIn uitbesteden!De mogelijkheden van LinkedIn

LinkedIn biedt u als bedrijf een breed scala aan mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om met een privé account een bedrijfspagina op te richten voor uw onderneming. Hier kunt u bedrijfsgerelateerde berichten delen met de volgers van uw bedrijf, de interactie aangaan met anderen en vanuit uw bedrijfsaccount kunt u ook adverteren via het advertentieplatform van LinkedIn, LinkedIn Ads.

Advertenties zijn er in alle soorten en maten:

  • Advertenties in de tijdlijn
  • Gepersonaliseerde advertenties via InMail
  • Tekstadvertenties rechts van de tijdlijn
  • En van foto’s tot video’s tot tekst.

Afhankelijk van uw doel, het soort conversie en de doelgroep is de ene optie efficiënter dan de ander. Wij helpen u graag het meeste uit uw LinkedIn Ads campagnes te halen.

Naast organisch posten op uw bedrijfspagina of vanuit uw eigen naam en adverteren, is social selling ook een opkomend fenomeen op LinkedIn, waar Webstijl graag bij helpt. Wellicht heeft u een doelgroep gemaakt op basis van een bedrijf, functie of ander profiel en wilt u graag met hen in contact komen, dan kan social selling uitkomst bieden!

 

Contact

LinkedIn uitbesteden aan Webstijl

Waarom zou u uw LinkedIn uitbesteden? Wellicht bent u een ondernemer en maakt u momenteel nog geen gebruik van LinkedIn, terwijl uw doelgroep zich wel op LinkedIn bevindt. Misschien heeft u een LinkedIn profiel, maar doet u er niet zoveel mee, of wilt u er juist meer mee doen maar heeft u hier de tijd of kennis niet voor.

In dat is het een idee uw LinkedIn uit te besteden: ons team van online marketeers kent ook enkele LinkedIn specialisten. Zij weten als geen ander welke opties er zijn, welke voor- en nadelen zij hebben en hoe LinkedIn optimaal ingezet kan worden voor uw bedrijf, om uw doelstelling te behalen.

Uzelf heeft er geen omkijken meer naar, want het wordt voor u gedaan. Bovendien heeft u een expert binnen een online marketing team dat het voor u regelt, voor een fractie van de prijs als wanneer u dezelfde expert zelf in dienst zou moeten nemen! Ideaal als u een specialist zoekt om u te ondersteunen om uw LinkedIn te optimaliseren, of wanneer u te weinig tijd heeft maar het wel graag gedaan wilt hebben.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem dan direct contact op om een afspraak te maken. U kunt bij ons terecht voor al uw online marketing vragen. Wellicht kunnen wij u ook helpen met zoekmachinemarketing, Facebook of algehele ontzorging op het gebied van online marketing. Wij helpen u bedrijf graag aan meer klanten!

 

Maak afspraak

Webstijl concept in 45 seconden

Meer online aanvragen =
meer bezoekers + meer conversie + actieve campagne

Genereer traffic

Meer bezoekers

2035 websites
20478+ leads gegenereerd
11 jaar | 23 medewerkers
6800 Google posities

Bezoekers worden klanten

Meer conversie

Continue marketing

Actieve campagne

Meer leads met Full Service Flex

Alle componenten voor meer leads zitten standaard in ons Full Service Flex concept, maar als de omstandigheden daarom vragen zijn ze ook los af te nemen. Wij helpen uw bedrijf groeien Wij bezorgen u meer website-aanvragen met ons online-marketing totaalconcept!

Uw groeikansen analyseren Over FSFL

Wat is uw uitdaging?

Wissel eens van gedachten met onze online marketeer Willem

Vraag een gratis brainstorm van 10 minuten aan:


U stelt vragen Wij bedenken mogelijkheden Zonder verplichtingen

  • We nemen contact op, om de brainstorm te plannen
Zonder verplichtingen, gratis
Left Menu Icon