Klikken, klikken niet kopen?

Zonder bezoekers
geen leads en klanten.

Met 10 jaar online ervaring zorgen onze SEO specialisten voor een optimaal resultaat met de focus op online leadgeneratie. Onze SEO specialisten werken aan een continue verbetering van uw vindbaarheid in de Google zoekmachine.

Door de trends en ontwikkelingen in de markt continue te monitoren zijn onze SEO specialisten altijd in staat om hier proactief op in te spelen.seo optimalisatie voor je website

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist optimaliseert jouw website, zodat deze goed gevonden wordt in zoekmachines als Google & Bing. Dit wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het doel van zoekmachineoptimalisatie is om hiermee meer websitebezoekers naar jouw website te krijgen en daarmee meer opdrachten of omzet te genereren via jouw website.

 

Wat onze SEO specialisten voor u uitvoeren

Bent u op zoek naar een SEO specialist? Webstijl heeft al 10 jaar online ervaring en weet de fijne kneepjes op het gebied van online marketing en mag zich dan ook een echte SEO specialist noemen.

Door middel van nauwkeurige data analyses met programma’s als Screaming Frog gaan onze SEO specialisten voor u aan de slag. Wij onderzoeken waar uw doelgroep naar op zoek is en kijken hoe we de concurrentie kunnen verslaan in de zoekmachines. Daarbij zorgen we dat u op de juiste zoekwoorden in de zoekmachine gepositioneerd staat. Belangrijk is dat we de intentie van de bezoeker goed in kaart voor u brengen. Zo krijgen we een goed overzicht naar welke informatie de ‘zoekende’ op zoek is.

Niet iedereen die in Google op zoek is heeft de intentie om iets te kopen of aan te schaffen. Sommige zijn ook op zoek naar informatie of willen producten met elkaar vergelijken.

Met het achterhalen van de intentie van de bezoeker kunnen we een goede inschatting maken naar welk type content die persoon op zoek is en deze content op uw website plaatsen. Wanneer wij de meest waardevolle informatie op uw website plaatsen gaat de bezoeker uw bedrijf als autoriteit zien binnen het vakgebied en zal deze bij een volgende zoekopdracht uw website sneller in overweging nemen om te bezoeken.

Op deze manier zorgt de SEO specialist ervoor dat uw online ambities gerealiseerd worden en u de ook online de autoriteit wordt waar mensen naar op zoek zijn.

Brochure aanvragen

 

 

Lokale SEO. Goed gevonden worden in uw directe werkomgeving!

Niet elk bedrijf wil landelijke bekendheid. Dat klinkt misschien vreemd, maar niet ieder bedrijf heeft de capaciteit om opdrachten uit te voeren en klanten te werven aan de andere kant van het land. De belangrijkste reden zijn vaak de kosten die niet opwegen tegen de inkomsten. Een goede reden dus om uw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten op lokaal niveau of regionaal niveau. Dit noemen wij ook wel Lokale SEO. Hierbij zorgen we ervoor dat uw bedrijf op lokaal niveau goed wordt gevonden in Google.

Vaak zijn bezoekers ook op zoek naar bedrijven in hun directe leefomgeving. Belangrijk dus dat u op dat moment goed naar voren komt en de juiste posities inneemt in Google op lokaal niveau. Het grote voordeel van goed gevonden worden in uw eigen stad is dat de grote bedrijven zich vaak niet op dit terrein begeven. Die willen vaak Nederland veroveren en zullen op lokaal niveau niet als concurrentie naar voren komen.

Webstijl werkt met een innovatief abonnementsconcept, waarin alles zit om maximaal online resultaat te behalen, meer klanten en omzet dus.

Lees hoe wij u kunnen helpenBrochure aanvragen

leads genereren via je website

Webstijl concept in 45 seconden

Meer online aanvragen =
meer bezoekers + meer conversie + actieve campagne

Genereer traffic

Meer bezoekers

2035 websites
20478+ leads gegenereerd
11 jaar | 23 medewerkers
6800 Google posities

Bezoekers worden klanten

Meer conversie

Continue marketing

Actieve campagne

Meer leads met Full Service Flex

Alle componenten voor meer leads zitten standaard in ons Full Service Flex concept, maar als de omstandigheden daarom vragen zijn ze ook los af te nemen. Wij helpen uw bedrijf groeien Wij bezorgen u meer website-aanvragen met ons online-marketing totaalconcept!

Uw groeikansen analyseren Over FSFL

Wat is uw uitdaging?

Wissel eens van gedachten met onze online marketeer Willem

Vraag een gratis brainstorm van 10 minuten aan:


U stelt vragen Wij bedenken mogelijkheden Zonder verplichtingen

  • We nemen contact op, om de brainstorm te plannen
Zonder verplichtingen, gratis
Left Menu Icon