Nieuwsbrief uitbesteden

Nieuwsbrieven zijn een eenvoudige doch efficiënte marketing tool. Al ver voordat online marketing bestond werden nieuwsbrieven ingezet, door de nieuwste ontwikkelingen en producten in een folder naar klanten en geïnteresseerden te sturen. Vandaag de dag zijn nieuwsbrieven minstens zo populair als ze waren voor het internettijdperk. Maar een online nieuwsbrief is iets anders dan een offline variant. Webstijl helpt u graag met uw online nieuwsbrief. Zo kunt u uw nieuwsbrief uitbesteden bij Webstijl. Dan regelen wij de rest.Wat is een online nieuwsbrief?

Een online nieuwsbrief is een mail die met een bepaalde frequentie verstuurd wordt aan mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. Er zijn nieuwsbrieven waarvoor betaald moet worden, maar in verreweg de meeste gevallen is het gratis en wordt het ingezet om geïnteresseerden en klanten op de hoogte te houden van de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen de organisatie.

Het primaire doel van een nieuwsbrief is het delen van nieuws of andere informatie. Tegenwoordig is het opbouwen van een relatie met de lezer ook een doel van de nieuwsbrief. De lezer heeft zich ooit ingeschreven of heeft een product of dienst gekocht, waardoor ze de nieuwsbrief ontvangen. Door in contact te blijven hopen de afzenders de lezers weer terug naar de website te lokken, voor een aankoop of andere acties.

Voor wie is de nieuwsbrief interessant?

Een nieuwsbrief is interessant voor allerlei soorten bedrijven en organisaties, niet alleen voor commerciële bedrijven.

Voor commerciële partijen is de nieuwsbrief vaak een middel om huidige klanten een product te laten kopen, een dienst aan te laten schaffen of hen aan zich te binden met bijvoorbeeld tips of andere relevante informatie. Voor B2B partijen is de aankoopcyclus bovendien vaak langer, waardoor een nieuwsbrief nog meer toegevoegde waarde heeft om de interactie met de klant te blijven behouden, terwijl B2C partijen zich vaker direct op een conversie richten en minder op de onderlinge relatie.

Ook niet-commerciële partijen hebben baat bij nieuwsbrieven. Het meest voorkomende type inhoud bij non-profit organisaties is informatie: informeren over de huidige projecten, de doelstellingen, de algemene updates. Daarnaast worden nieuwsbrieven ook gebruikt om het ledenbestand tot actie op te roepen, bijvoorbeeld om een petitie te tekenen of zich ergens voor in te zetten.

Nieuwsbrieven zijn dus voor elke organisatie interessant. Toch vormt de vormgeving en het technische aspect toch vaak een barrière. Wij helpen u graag deze barrière uit de weg te ruimen.

Maak een afspraak

De voordelen van het uitbesteden

Het uitbesteden van uw nieuwsbrief biedt een aantal voordelen. De meest voor de hand liggende is dat u er geen omkijken meer naar heeft: wij regelen uw nieuwsbrief voor u. Van het technische ontwerp tot de vormgeving in de gewenste (huis)stijl. Indien gewenst schrijven we ook de inhoud op basis van uw input, maar uiteraard mag u ook zelf de inhoud aanleveren.

Andere voordelen van het uitbesteden zijn dat u meer tijd overhoud voor andere activiteiten, maar ook dat u er een ervaren kracht bij krijgt; een expert op het gebied van nieuwsbrieven. Dit zorgt ervoor dat de kans op fouten afneemt, van niet afgeleverde e-mails tot het in de spam belanden van uw zorgvuldig samengestelde nieuwsbrief, of het verspringen van de opmaak op een ander apparaat.

De voordelen van Webstijl

Naast een goed vormgegeven en passende nieuwsbrief, een expert ter ondersteuning en voor advies en een kleinere kans op fouten, krijgt u bij Webstijl ook nog een heleboel flexibiliteit en zelfs een compleet marketing team!

Hoe het werkt? Als u ervoor kiest uw nieuwsbrief uit te besteden bij ons, dan neemt u een aantal uren af. Deze uren worden in de regel door uw vaste marketing expert uitgevoerd, maar het kan zomaar dat hij de hulp inschakelt van een conversie specialist of designer, voor optimaal resultaat. Dit kost u bovendien niets!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met ons op.

Contact

Webstijl concept in 45 seconden

Meer online aanvragen =
meer bezoekers + meer conversie + actieve campagne

Genereer traffic

Meer bezoekers

2035 websites
20478+ leads gegenereerd
11 jaar | 23 medewerkers
6800 Google posities

Bezoekers worden klanten

Meer conversie

Continue marketing

Actieve campagne

Meer leads met Full Service Flex

Alle componenten voor meer leads zitten standaard in ons Full Service Flex concept, maar als de omstandigheden daarom vragen zijn ze ook los af te nemen. Wij helpen uw bedrijf groeien Wij bezorgen u meer website-aanvragen met ons online-marketing totaalconcept!

Uw groeikansen analyseren Over FSFL

Wat is uw uitdaging?

Wissel eens van gedachten met onze online marketeer Willem

Vraag een gratis brainstorm van 10 minuten aan:


U stelt vragen Wij bedenken mogelijkheden Zonder verplichtingen

  • We nemen contact op, om de brainstorm te plannen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zonder verplichtingen, gratis
Left Menu Icon