Webstijl vroeger en nu

Over Webstijl

Online-marketing totaalconcept

2035+

websites

370.487+

Leads gegenereerd

12 jaar

23 medewerkers

6800

Google posities

 

Webstijl vroeger en nu

Webstijl werkt met een innovatief abonnementsconcept, waarin letterlijk alles moet zitten voor een maximaal resultaat op het internet. Het abonnement beweegt met de ondernemer en zijn bijkomende behoeftes mee. Webstijl levert hiermee professionele websites die helemaal afgestemd zijn op de wensen van de ondernemer. Dit varieert van kleine tot grote websites, afhankelijk van de abonnementsvorm die het beste bij de ondernemer past. Het resultaat is altijd een efficiënte werkwijze, waarbij Webstijl al uw eventuele zorgen rondom een website uit handen neemt.

In 2004 brak Webstijl de MKB markt open door een goede kwalitatieve website én bijbehorende ondersteuning betaalbaar te maken voor elke ondernemer, ongeacht hij starter of ervaren ondernemer is. Vanuit dat perspectief richt Webstijl zich op de ondernemer en niet op de manager. Doordat bij Webstijl de ondernemer centraal staat bij het ontwikkelen van een website, waarbij diverse aspecten op basis van de klant worden samengesteld (denk aan webdesign en SEO advies), streven wij naar een langdurige samenwerking met als belangrijkste middel het abonnement. Hierdoor groeit het online pakket mee met de ondernemer en zijn bedrijf. Webstijl heeft in de afgelopen jaren aangetoond dat het realiseren van een website geen kostbare aangelegenheid hoeft te zijn. Webstijl zal in de toekomst blijven innoveren en zich proberen te bewijzen.

hexaoverons-01

Werken bij Webstijl

Werken bij Webstijl is niet zomaar iets. Het betekent toetreden tot een hecht team. Allemaal gedreven, enthousiaste mensen die goed bezig zijn met hun vak en mee willen bouwen aan een merk. Mensen die de online marketing wereld op z’n kop zetten, zeg maar.

Vacatures

Persoonlijk contact met Webstijl

Stel uw vragen aan een van onze adviseurs. Neem contact op via:
T: 0172-23 66 55
E: info@webstijl.nl

hexagon-foto-werkenwebstijl

Webstijl totaal concept

Webstijl concept in 45 seconden

Online leads en sales

Alles onder één dak met de focus op meer leads en online aanvragen.

Proactief

Wij maken samen met u een online-marketingplan voor de komende 12 maanden.

Uw eigen online-marketing afdeling

U beschikt over een eigen online-marketingafdeling voor de kosten van ¼ FTE.

Optimale flexibiliteit

Switch tussen de in te zetten traffic-kanalen. SEO, SEA, social-advertising, bannering, enz….

 

Online leadgeneratie in één totaalconcept

Bekijk concept

Meer cases van klanten

Bekijk meer werk van Webstijl

Meer cases

Left Menu Icon