Kennisblog

Whitepaper

Maak van bezoekers klanten

Download

Deel dit bericht

facebook share

Geef mij uw website… en ik geef u een leadmachine terug!

Geef mij uw website… en ik geef u een leadmachine terug!

Als ambitieuze ondernemer wilt u natuurlijk de beste resultaten halen en groei realiseren. Online marketing kan in uw plannen niet meer ontbreken. Maar misschien is online marketing niet zo uw pakkie an. Dat kan en dit hoeft ook geen probleem te zijn! Wilt u online marketing inzetten zonder dat het u veel tijd kost?

Wij hebben een voorstel: wij doen waar wij goed in zijn zodat u dat ook kunt blijven doen! Met Full Service Flex Lease.

Bij Webstijl werken wij dagelijks keihard en doelgericht om ondernemingen te laten groeien. Voor onze specialisten is geen online marketing vraagstuk te groot. Wij zorgen voor continuïteit en tegelijk flexibiliteit en schaalbaarheid met Full Service Flex Lease. It’s all in the name! Voor een vast, betaalbaar bedrag per maand onderhouden en optimaliseren wij uw online marketing activiteiten.

Wat is Full Service Flex Lease?

In het kort: de totaaloplossing die zich aanpast aan uw doelen en eisen. En op een rijtje:

 • Totaalconcept met een 360° mix
 • Proactieve campagnevoering
 • Iedere maand contact
 • Totale ontzorging
 • Traffickeuze uit: SEO, SEA, bannering en social-media
 • Intensiviteit van diverse kanalen flexibel inzetten
 • Lease een complete onlinemarketingafdeling

Full Service Flex Lease nader uitgelegd

Webstijl onderzoekt nauwkeurig de markt waarin u zich begeeft en stelt een online marketingplan op. In dit plan staat gefaseerd welke online marketing kanalen uw organisatie kunt inzetten en wat dit oplevert. Dit kan SEO of AdWords zijn, maar ook social networking of conversie optimalisatie. Periodiek stellen we bij, dus het type kanaal en de intensiteit kan variëren. Logisch ook. Denk maar eens aan seizoensgebonden producten en diensten. Of het feit dat uw doelgroep zich ook ontwikkelt en met u meebeweegt.

Online marketing is een specialistisch vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Verstandig om dit uit handen te geven aan een expert die met u meedenkt. Met Full Service Flex lease geven onze online specialisten u maximale flexibiliteit en maatwerk. En dit alles op structurele en actieve wijze. Eigenlijk least u een complete online marketing afdeling voor een fractie van de kosten.

Wat levert het op?

Laat Webstijl voor u aan de knoppen Webpresence, Beheer en Traffic draaien voor een perfecte mix. Wij creëren een vliegwieleffect dat leidt tot meer leads en sales.

De komende weken zullen wij in nieuwe artikelen verschillende onderdelen van ons totaalconcept Full Service Flex Lease nader uitwerken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Online marketingplan
 • Campagne opbouw
 • Maandelijkse bijsturing
 • Hoe werkt het Flex component en wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u nu al meer informatie en advies over hoe u Full Service Flex Lease voor uw onderneming kunt inzetten? Neem dan contact met ons op.

facebook share
Left Menu Icon