Kennisblog

Deel dit bericht

facebook share

Webstijl & ICTWaarborg: samen helpen met groei

Webstijl & ICTWaarborg: samen helpen met groei

Webstijl en ICT-brancheorganisatie ICTWaarborg hebben recent een samenwerking aangekondigd. Met meer dan 1300 aangesloten deelnemers is ICTWaarborg een belangrijke belangenbehartiger voor de ICT-branche. Zij kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, deskundig advies, ondersteuning, producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen. Bovendien kunnen zij potentiele klanten meer zekerheid en duidelijkheid bieden met het kwaliteitskeurmerk.

De samenwerking tussen Webstijl en ICTWaarborg heeft als doel deelnemers actief te ondersteunen in het veld van online marketing. Het is een bekend gegeven dat bedrijven sterk kunnen groeien door slim gebruik te maken van online marketing. De wereld van online marketing is echter veelomvattend en zeer complex. Om alle online kanalen goed te kunnen bewerken en resultaat te behalen is veel kennis en tijd nodig. ICTWaarborg heeft als doel de bij haar aangesloten deelnemers te ondersteunen bij belangrijke bedrijfsprocessen. De samenwerking met Webstijl is een belangrijke uitbreiding in haar dienstverlening.

Webstijl is met het concept Full Service Flex Lease een belangrijke online marketing partij in Nederland. Met meer dan 2000 online leadgeneratie campagnes heeft het bedrijf zeer veel ervaring in alle facetten van online marketing. Deze kennis wordt nu exclusief aangeboden aan de ICTWaarborg deelnemers.

In 2017 zal Webstijl als partner de deelnemers van ICTWaarborg ondersteunen met kennis en inspirerende ideeën op het gebied van online marketing. Dit doet het bedrijf door het leveren van sprekers voor diverse seminars, beurzen en de ICT-vakdagen. Ook zal Webstijl exclusief voor ICTWaarborg deelnemers een seminar geven over online leadgeneratie. Een belangrijk en boeiend facet van online marketing. Voor veel bedrijven is hier nog flinke winst te behalen!

DeelnemersvoordeelpaginaBrochure aanvragen

facebook share

Lees verder op Forwardmarketing.nl

Webstijl is nu Forward Marketing

Meer lezen over SEO, SEA, Social Media, conversie, leads en webdesign?

Bekijk forwardmarketing.nl

Left Menu Icon