Kennisblog

Whitepaper

Maak van bezoekers klanten

Download

Deel dit bericht

facebook share

Onderhoudscontract website

Onderhoudscontract website

Waarom mijn website onderhouden?

Een website onderhouden is een erg belangrijke taak. Er komen namelijk nieuwe browsers die wellicht uw website anders weergeven dan u wenst. Bezoekers verlaten snel uw website als deze niet meer optimaal werkt of als er oude informatie op staat. Ook is het aan te raden om een CMS systeem mee te laten gaan met de meest recente versie, om uw website zo veilig mogelijk te houden.

Een onderhouden website geeft een goede indruk van uw bedrijf weer, dat wat u wilt uitstralen en wat u zo uniek maakt. Buiten dat alles zorgt een up-to-date website er ook voor dat u meer bezoekers trekt en u beter vindbaar bent op internet, wat uiteindelijk resulteert in meer klanten en dus omzet.

Wat is een onderhoudscontract voor een website?

Het kan zijn dat u weinig verstand heeft van het onderhouden van uw website, u heeft u er niet zo in verdiept en hebt geen idee hoe u uw website zo goed mogelijk up-to-date moet houden. Of misschien weet u wel hoe het werkt, maar heeft u er helemaal geen tijd voor en wilt u zich liever op uw producten of diensten richten dan op de website. Dan is een onderhoudscontract voor uw website een goede optie. Een onderhoudscontract voor een website houdt in dat u de zorgen van uw website uitbesteed. Dit wil zeggen dat u een bepaalde prijs per maand uitgeeft aan een bedrijf die u daarin kan ondersteunen en zij zullen dan het onderhoud voor u uitvoeren. Hierdoor is uw website altijd up-to-date en heeft u er geen omkijken naar.

Het bedrijf waar u een onderhoudscontract mee hebt voor uw website zal aanpassingen in uw website doorvoeren zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe lay-out, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing. Aan de hand van hoe veel u betaalt voor het contract zullen er aanpassingen doorgevoerd worden, meer betalen wil dan ook zeggen meer aanpassingen.

Wat krijg ik voor een onderhoudscontract voor mijn website?

Met een onderhoudscontract voor u website blijft de kwaliteit van uw website gewaarborgd. U heeft geen omkijken naar uw website, want alle zorgen worden uit handen genomen. Er kunnen (veiligheids)updates geïnstalleerd worden, tekstuele wijzigingen aangebracht worden in reeds bestaande pagina’s, het toevoegen en verwijderen van afbeeldingen, het uitbreiden van de website, het verlenen van ondersteuning (telefonisch of per mail), advies met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie. En het fijne is dat u voor vragen en ondersteuning altijd terecht kunt bij uw vaste webdesign partner.

Houdt er wel rekening mee dat wanneer u minder uitbesteed aan het onderhoudscontract u ook minder aanpassingen krijgt, geeft u meer uit aan het onderhoudscontract voor uw website, dan zal er ook meer werk voor u uitgevoerd worden.

Onthoud wel dat onderhoud aan uw website uiteindelijk vele malen goedkoper is dan het afwachten totdat uw website niet meer goed werkt en u een nieuwe website moet laten maken of een programmeur moet inschakelen om uw website te herstellen. En een goed geoptimaliseerde website zal uiteindelijk altijd meer klanten opleveren en dus meer omzet.

Webstijl staat graag voor u klaar om u te ondersteunen met uw website. Wij bieden u dan ook graag een onderhoudscontract voor uw website. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen en advies via: 0172-236655

Gratis vindbaarheid scan Contact

facebook share
Left Menu Icon