Kennisblog

Whitepaper

Maak van bezoekers klanten

Download

Deel dit bericht

facebook share

Maak kennis met Barbara!

Maak kennis met Barbara!

Barbara van Leeuwen, onze office coördinator is de nieuwste toevoeging aan het Webstijl team. Barbara is intern verantwoordelijk voor de ondersteuning van sales, plannen van meetings, onderhouden van agenda’s, en het algemene reilen en zeilen van de organisatie. Een ander belangrijk onderdeel van haar takenpakket is de klant informeren over de AVG wetgeving, via nieuwsbrief en tickets (avg@webstijl.nl). In dit bericht zal ze zich nader aan jullie voorstellen!

Hoe ben je bij Webstijl terecht gekomen?

Na een jaar werken op de administratie bij Telecombinatie en een mini carrière van een jaar op de AML afdeling (Anti Money Laundering) van de ABN Amro was ik op zoek naar een baan met meer afwisseling en dichterbij huis. Ik kwam online de vacature voor Sales- en Office coordinator tegen, ik dacht gelijk wat een leuke functie en wat een leuk bedrijf! Klein detail is dat ik met mijn afgeronde studie Criminologie niet helemaal in het profiel paste. Eigenwijs als ik ben toch gewoon een brief gestuurd en na een aantal gesprekken bleek ik gelukkig de juiste kandidaat.

Wat vind je leuk aan werken bij Webstijl?

Wat niet! Ik vind het leuk dat het een klein team is, lekker laagdrempelig, tal van activiteiten, leuke klanten, interessante kwesties en een to-do lijstje die nooit afkomt. Helemaal mijn straatje!

Wat is je beste inzicht mbt online marketing sinds je bij Webstijl werkt?

Zoals ik al zei heb ik Criminologie gestudeerd en heb ik meer verstand van criminelen dan van online marketing. Ik ben dus iedere keer weer verrast over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied! Er gaat een hele leuke wereld voor me open. Ik verwacht hierover dan ook nog veel te leren.

Wat hoop je hier nog verder te ontwikkelen?

Zoals gezegd hoop ik me wat beter te kunnen verdiepen in Online Marketing, dat werkt prettiger voor mezelf en naar onze klanten toe! Verder hoop ik iedereen nog meer van dienst te kunnen zijn en samen met de personeelsvereniging te zorgen voor een leuke werkomgeving!

Heb je een bijnaam van je collega’s?

Bar, Barry, Babs…alle varianten op Barbara heb ik inmiddels wel gehoord 😉 .

Wat zijn je hobby’s?

Ik hou van dingen maken, dingen leren, dingen lezen en dingen doen.
Ik drink graag een biertje op een festival of feestje maar begeef mij ook graag in de natuur, te voet, met mijn mountainbike of met mijn kano! Ik hou van dieren en zorg 1 dag in de week voor m’n schoonpaard (ja, het paard van mn schoonfamilie). Op vakantie gaan is uiteraard ook een hobby van me (van wie niet) maar verder ben ik ook gewoon graag thuis, want ik heb een ontzettend leuk (t)huis!

Heb je nog een slimme tip voor de lezers van de nieuwsbrief?

Durf te vragen! Ik ben van mening dat er geen domme vragen bestaan (oké oké misschien een paar dan) maar waar het om gaat is dat we elkaar begrijpen, zowel zakelijk als privé, dus mocht er iets niet duidelijk zijn…vraag het gewoon 🙂 .

facebook share
Left Menu Icon