Kennisblog

Whitepaper

Maak van bezoekers klanten

Download

test

Deel dit bericht

facebook share

Doeltreffend online leads genereren B2B

Doeltreffend online leads genereren B2B

Heeft u een website maar blijven klanten en opdrachten uit? Heeft u het idee dat er meer rendement uit uw website te halen is? Succesvolle B2B marketing staat of valt met een goede contactstrategie. Online leads genereren B2B heeft vaak topprioriteit.

Het gebeurt alleen vaak niet effectief en consistent. Is dat herkenbaar? Wij bieden u graag een effectieve oplossing met onze online leadgeneratie tool. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Weten welke bedrijven uw website hebben bezocht

Uw website is een belangrijk – zo niet het belangrijkste – marketingkanaal. U wilt een zo groot mogelijk bereik en veel relevante bezoekers. Wist u dat minder dan 5% van uw websitebezoekers ook echt de telefoon pakt of het contactformulier op uw website invult? Dit betekent dat u een groot deel van uw potentiële klanten misloopt. Zonde!

Online B2B leads genereren in het ‘momentum’

Bij leadgeneratie is het ‘momentum’ van zeer groot belang. Een kans die u met beide handen moet aanpakken. Als u deze kans voorbij laat gaan en het ‘momentum’ mist dan is vaak te laat. Een concurrent is u dan net voor geweest. Of uw dienst, informatie of aanbod is inmiddels niet meer relevant.

B2B online leadgeneratie nieuwsbrief

 

 

 

 

 

Met onze online leadgeneratie tool krijgt u waardevolle informatie over uw websitebezoekers. Contactgegevens én inzicht in gedrag en interesses. Met deze informatie kunt u uw website optimaliseren. En u kunt direct opvolging geven aan deze online leads.

Van leads naar omzet

Hoe weet u dan wie uw websitebezoekers zijn en hoe komt u in contact met ze? Wij identificeren de bezoekers van uw website op basis van IP-adres en een partner in databeheer. De gegevens leveren wij u aan in overzichtelijke rapporten. In veel gevallen is een koppeling met uw CRM-systeem ook mogelijk. Waardevolle leads, maximale conversie en meer omzet!

Een complete online marketingstrategie

Wilt u meer weten over de online leadgeneratie tool? Dan leggen wij u alle stappen van deze module graag persoonlijk aan u uit! De online leadgeneratie tool werkt optimaal in combinatie met de andere online diensten van Webstijl.

circelschema2Als onderdeel van het Full service Flex lease concept zorgen we een complete online marketing aanpak. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een mooi en actueel webdesign. Maar ook dat uw website goed gevonden wordt met SEO en/of SEA. Dat u met online leadgeneratie over de gegevens van uw websitebezoekers kunt beschikken. En dat u deze snel kunt opvolgen met relevante informatie of een interessante aanbieding. Bekijk ook uw online groeikansen!

Doe een internet kansen onderzoek

facebook share
Left Menu Icon