Kennisblog

Deel dit bericht

facebook share

SSL certificaat op uw website; De noodzaak ervan!

SSL certificaat op uw website; De noodzaak ervan!

Surfen in een veilige omgeving

U heeft het vast al wel meegekregen, het belang van een SSL certificaat voor uw website. Een SSL certificaat is een continu draaiende veiligheidsservice die de bezoeker garandeert dat hij daadwerkelijk met u te maken heeft en niet met een frauduleuze partij. Dit is de reden dat Google het steeds belangrijker is gaan vinden dat websites beschikken over een dergelijke service. Een SSL certificaat garandeert u deze service.

Betere score in Google

Het is nu al zo dat websites met een dergelijk veiligheidslabel, hoger in Google scoren en daardoor beter geïndexeerd worden in de zoekresultaten. Verder is te verwachten dat websites die een dergelijk certificaat niet hebben, indien zij bezocht worden, eerst een veiligheidswaarschuwing laten zien. En dat laatste moet u natuurlijk zien te voorkomen.

SSL certificaat in zoekbalk

U wilt vertrouwen van uw klant

Een deugdelijk SSL certificaat garandeert een 1 op 1 verbinding tussen u/uw website en de bezoeker/klant. Dit zal het vertrouwen alleen maar doen toenemen. Het is niet meer mogelijk om de verbinding af te tappen of deze te bederven. Ook de performance van uw website zal hierdoor verbeteren.

 

Wat kost een SSL certificaat?

De kosten van een actief beheerd en geïnstalleerd SSL certificaat vallen gelukkig mee. Voor Webstijl klanten rekenen we hier één service-uur voor of eenmalig 85 euro. Uw website wordt dan voorzien van een ‘Veilig’ markering. We helpen u ook bij aanschaf en implementatie van een uitgebreid SSL certificaat. We bespreken graag de mogelijkheden!

Een zeer belangrijke uitbreiding van uw website die wij met klem aanraden.

Heeft u vragen of wilt u dit in gang zetten? Neem dan alvast contact met ons op.

Contact opnemen

 

facebook share
Left Menu Icon