Kennisblog

Deel dit bericht

facebook share

De bouw van uw online campagne

De bouw van uw online campagne

De basis van succesvolle online marketing is het online marketingplan. Als dit fundament is gelegd dan volgt de volgende fase: de campagnebouw. Het unieke concept Full Service Flex Lease van Webstijl is opgebouwd uit 3 fases:

  1. Online marketingplan
  2. Campagne ontwikkeling
  3. Campagne voering

Het online marketingplan is tot stand gekomen na zorgvuldig onderzoek. Wij focussen ons hierbij op uw kansen en mogelijkheden. We stellen vast wat uw doelgroep is en in welke fase de doelgroep zich bevindt. De zogeheten customer journey. Ook bekijken we welke online marketingkanalen voor uw doelstelling en branche de meeste potentie heeft. Als dit allemaal in kaart is gebracht dan volgt de campagnebouw.

Bestaande website

Heeft u een al website? Dan kunnen wij uw huidige website met bestaand design en de content overbouwen. Hierbij wordt het design grotendeels intact gelaten, maar zorgen we wel dat deze technisch compleet wordt overgebouwd. Is uw webdesign ook aan vernieuwing toe? Dan ontwerpen wij voor u een nieuwe eigentijdse online presentatie. Met moderne functionaliteiten, snelle laadtijden en soepele navigatie bent u weer helemaal up-to-date.

In beide gevallen zit de toegevoegde waarde in het inbouwen van conversie funnels. Bezoekers trekken is namelijk één ding. Ze laten converteren naar klanten is iets heel anders. De website bouwen we geheel op volgens wetenschappelijke conversieprincipes. Het toepassen van deze technieken zal leiden tot een hogere online conversie en verkoop.

Van lead naar klant

De conversie funnels zijn ontzettend belangrijk in de campagnebouw. We koppelen deze aan de onlinekanalen die uit het online marketingplan naar voren zijn gekomen. Een conversie funnel is als het ware een trechter van lead naar klant. We richten uw website en trafficcampagne zo in dat relevante en kwalitatieve bezoekers u weten te vinden. De verschillende stappen die een bezoeker doorloopt baseren we op het AIDA-model én maken we uiteraard meetbaar. Zo kunnen we altijd bijsturen en optimaliseren.

Uiteraard doen we altijd eerst voorstel en bespreken we deze met u. Na een correctieronde wordt de website volledig gebouwd.

Trafficcampagne

Tijdens het bouwen van de website zetten wij parallel één of meerdere trafficcampagnes op. Een trafficcampagne is kortgezegd het realiseren van kliks naar uw website. Zoals gezegd bevat het online marketingplan een advies voor de in te zetten kanalen. Welk kanaal levert uw organisatie het meeste op? Dit kan SEO zijn en Google Adwords. Maar ook krachtige contentmarketing met blogs of whitepapers. Of actieve en gerichte social media marketing of display advertising. En vergeet vooral direct marketing niet waarbij u vooral het nut van marketing automation niet moet onderschatten.

Van A tot Z

Onze online specialisten zetten alles voor u op. U hoeft nergens aan te denken! Wij bouwen de trafficcampagnes en zetten deze vervolgens live. Wat dan rest is monitoren en bijsturen. En ook dat kunt u aan ons team overlaten. U kunt vervolgens genieten van de mooie resultaten.

facebook share
Left Menu Icon